• Доставка до 1-2 работни дни

  • Преглед и тест на стоката

  • Безплатна доставка с Еконт над 150 лв.

  • Поръчай сега на 0886 744 448 или в някой от нашите магазини

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Безплатна доставка за цялата страна при покупка над 150 лв

За нас

http://sportopen.net/» За нас

SportOpen.net е верига магазини създадена от богатия многогодишен опит в търговията с модни и спортни стоки на нашия млад и динамичен екип . Успешно насочваме своите интереси и усилия в предлагането на висококачествени масови продукти и по–специално на известни световни марки обувки и облекла  , градска мода и спортна елегантност .

За нас най – важни са клиентите и за това всеки ден нашия екип полага усилия те да се чувстват по - добре, по - уверено и комфортно , а магазините ни да са предпочитано място за пазаруване.

SportOpen.net е една от най – големите вериги в България за продажби на едро , дребно и онлайн продажби. Предлагаме на пазара световно известните марки Nike, Adidas, Puma, Reebok , Converse и много други. Официални дистристрибутори сме на редица марки сред които емблематичните : Umbro , Le Coq Sportif, Skechers, Head Shoes, Wilson, Dockers, KangaRoos, Mustang . Тези марки се наложиха като най – успешно развиващи се в България за последните години и ние успяхме да заслужим уважението и вниманието на много клиенти от цялата страна.

Магазините са разположени в София.

Ето и списък от телефони за въпроси, свързани с online магазина ни SportOpen.net:

  • 0886 744 448