• Само оригинални продукти

  • Безплатна доставка над 100 лв.

  • Поръчай сега на 02 915 57 69 или в някой от нашите магазини

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Безплатна доставка над 100 лева.

Марки

http://sportopen.net/» Марки

Umbro e британска компания за спортни облекла и екипировка, базирана в Чийдл, Манчестър. Компанията сега е част от Nike. Umbro разработва свързани със спорта дрехи, обувки и екипировка. Продуктите й се продават в над 90 страни в света. В момента Umbro е официален доставчик на спортни дрехи за националния отбор на Англия, FA и FA Cup.

Le Coq Sportif (от френското "Атлетичният/спортният петел") е френска компания, произвеждаща спортна екипировка като обувки, шорти, и тениски. Компанията е основана през 1948 от Емил Камюзе и бързо се превръща в основен доставчик на спортна екипировка за прочутото състезание велосипедната обиколка на Франция, както и на повечето национални отбори на страната в различните спортове. Компанията е взела името си от Галския петел - националния символ на Франция.

KangaROOS е американска марка кецове за пръв път произведени през 1979 г. и на пазара през 80-те, по-късно възобновени, продължават и до днес. Първите кецове с тази марка стават хит, заради малкия джоб с цип отстрани на обувката, в който можело да сложиш малко пари, ключове, а по-късно били предвидени и за презерватив.

Head Shoes e специално подразделение на компанията за спортна екипировка и облекло, прочута със своите алпийски ски и тенис ракети. Основана като ски компания в Балтимор, САЩ, сега седалището на компанията е в Амстердам, Холандия, и Кенелбах, Австрия.

Dockers е марка на Levi Strauss & Co. Компанията, известна със своите дрехи от деним, решава да наложи нова марка през 1986 г., въвеждайки в производство нова линия панталони, наречени "Хубави панталони". Каки дизайнът на Докерс прави революция в обличането на американския мъж и скоро Докърс се появяват освен като ежедневни дрехи и като подходящи за работа и офиса. Година по-късно Докърс произвеждат и първата си женска линия, а след това идват и обувките за outdoor дейности.