За нас

SportOpen.net е верига магазини създадена от богатия многогодишен опит в търговията с модни и спортни стоки на нашия млад и динамичен екип . Успешно насочваме своите интереси и усилия в предлагането на висококачествени масови продукти и по специално на известни световни марки обувки и облекла за свободно време , градска мода и спортна елегантност .

За нас най – важни са клиентите и за това всеки ден нашия екип полага усилия те да се чувстват по - добре, по - уверено и комфортно , а магазините ни да са предпочитано място за пазаруване.

SportOpen.net е една от най – големите вериги в България за продажби на едро , на дребно и он лайн продажби. Предлагаме на пазара световно известните марки Nike, Adidas, Puma, Reebok , Converse и много други. Официални дистристрибутори сме на редица марки сред които емблематичните : Umbro , Le Coq Sportif, Skechers, Head Shoes, Wilson, Dockers, KangaRoos, Mustang . Тези марки се наложиха като най – успешно развиващи се в България за последните години и ние успяхме да заслужим уважението и вниманието на много клиенти от цялата страна.

Магазините са разположени в София.

Освен магазините ни в София, имаме добре развита дистрибуторска мрежа от 35 обекта в цялата страна и продължаваме да присъединяваме партньори чрез франчайзинг програма. Ако искате да станете наш дистрибутор, не се колебайте да се свържете с нас на адрес: april@infotel.bg

Ето и списък от телефони за въпроси, свързани с online магазина ни SportOpen.net:

  • 0886 744 448
  • 0888 748 404
Верига спортни магазини Спорт Опен - огромен избор от спортни маркови стоки, маратонки и спортни обувки от най-известните марки за спортни стоки Nike, UMBRO, Le Coq Sportif и много други. Вече можете да пазарувате лесно и удобно от нашият онлайн спортен магазин - маратонки, спортни обувки и други спортни стоки само на един клик разстояние!Търсим Дистрибутори 0886 744 448